Despre Star Vet

Animalele dvs. de companie sunt în mâini sigure

Vizita la cabinetul medical veterinar este deseori un factor de stres atat pentru pacient, cat si pentru stapanul sau. Noi, Sonia si Fulger, fondatorii Star Vet, ne-am propus o abordare completa

Personal bine pregătit

Echipa noastra pune pe primul loc bunastarea si calitatea vietii animalelor, dorind sa asigure o atmosfera prietenoasa si relaxata.  Suntem aici ca sa va oferim sprijinul si expertiza noastra si sa va raspundem la intrebari care sa va ajute sa cresteti, ingrijiti animale de companie

Avem peste 10 ani experiență

In cabinetul nostru, companionii dumneavoastra vor beneficia de ingrijiri medicale de cea mai inalta calitate si aliniate ultimelor cercetari in domeniu veterinar. Pentru noi, a fi in pas cu progresul stiintei este o cerinta obligatorie!

Star Vet
servicii veterinare de 5 stele

Suntem o echipa tanara, entuziasta, serioasa si dornica de a va oferi o experienta absolut minunata! Am devenit veterinari din iubire si compasiune pentru animale, dar si dintr-o mare pasiune pentru medicina.
Clienti multumiti
+
Tratamente
+
Animalute fericite
Ce ne califică

De ce animalele de comapanie aleg cabinetul nostru

Echipă experimentată

Cabinetul nostru veterinar are o echipă de medici veterinari bine pregătiți și cu experiență, care sunt pasionați de îngrijirea animalelor și dedicăți să ofere cele mai bune servicii medicale.

Servicii complete

Oferim o gamă largă de servicii veterinare, inclusiv consultații generale, vaccinări, tratamente medicale, intervenții chirurgicale, analize de laborator, imagistică veterinară și multe altele. Astfel, proprietarii de animale de companie pot beneficia de toate serviciile necesare la un singur loc.

Atmosferă prietenoasă

În cabinetul nostru veterinar, punem mare preț pe crearea unei atmosfere prietenoase și confortabile atât pentru animale, cât și pentru proprietari. Ne străduim să creăm o experiență plăcută și să stabilim o relație de încredere cu toți clienții noștri.

Echipa Star Vet

Fă cunoștință cu specialiștii noștrii

Dr Sonia Sarbovan

Anul acesta se implinesc 20 de ani de cand lucrez cu animalele si mai bine de 30 de cand animalele fac parte din familia mea. Am avut primul caine la 5 ani si prima pisica la 12 ani si de atunci nu am mai petrecut vreo zi fara patrupede.

Dr. Fulger Stefan

Am absolvit FMV Bucuresti in anul 2003 si de atunci profesez numai aceasta meserie. Provin dintr-o familie cu traditie in medicina veterinara ambii parinti fiind medici iar strabunicul tehnician veterinar. Am profesat in cateva clinici din Bucuresti(ORTOVET,HAPPY PET,PET STUFF)iar cu altele am avut colaborari in special pe partea de chirurgie. Iubesc si respect toate fiintele vii dar indeosebi cainii si pisicile pe care le cunosc mai bine si pe care le descopar in permanenta. In ceea ce priveste Medicina Veterinara ma simt atras si motivat de chirurgia tesuturilor moi precum si de Medicina Interna. Legat de viitor, eu imi doresc multe, dar numai Dumnezeu stie ce va fi.

Suntem o echipa tanara, entuziasta, serioasa si dornica de a va oferi o experienta absolut minunata! Am devenit veterinari din iubire si compasiune pentru animale, dar si dintr-o mare pasiune pentru medicina.

Locație

Contact

Star Vet, Șoseaua Colentina 27A,
București
0744 997 827
Luni—Vineri: 10:00–20:00
Sambata: 10:00–13:00
contact@starvet.ro