Medicină preventivă

Medicină preventivă

Intotdeauna este mai usor si mai avantajos sa prevenim o afectiune decat sa o tratam. Iata de ce va recomandam ca animalutul dumneavoastra sa beneficieze de cel putin o examinare anuala a starii de sanatate, prin intermediul unui examen clinic. In cadrul acestei vizite, se pot efectua si vaccinurile adaptate speciei, varstei si mediului animalului.
Deasemenea, nu trebuie neglijate deparazitarile externe pe toata perioada calda (lunile de primavara, vara si inceput de toamna), precum si deparazitarile interne periodice, in functie de gradul de expunere al companionului dumneavoastra la paraziti.

Medicina preventivă reprezintă un aspect crucial al îngrijirii animalelor de companie și constă într-un set de măsuri și practici menite să prevină apariția bolilor și să promoveze sănătatea generală a animalelor.

Suntem o echipa tanara, entuziasta, serioasa si dornica de a va oferi o experienta absolut minunata! Am devenit veterinari din iubire si compasiune pentru animale, dar si dintr-o mare pasiune pentru medicina.

Locație

Contact

Star Vet, Șoseaua Colentina 27A,
București
0744 997 827
Luni—Vineri: 10:00–20:00
Sambata: 10:00–13:00
contact@starvet.ro